Nominera ditt bidrag till Folkets Rödfärgspris

Kriterier

Du nominerar ditt hus genom att ladda upp minst 1 av dina finaste bilder på det hus du vill nominera. Du får då en länk till röstningen som du kan dela i dina sociala kanaler och tagga med #FolketsRödfärgspris.

De 10 bidrag som har flest röster efter den 31 augusti kl 15.00 går vidare till en finalomgång, och eftersom det här är just Folkets Rödfärgspris är det bidraget som fått allra flest röster i slutet av röstningsperioden som kammar hem förstaplatsen.

Ta chansen att vinna en hotellövernattning för två samt biljetter till Rödfärgsprisets prisutdelning där vinnaren får ta emot sitt pris inför några av Sveriges främsta arkitekter. Vinnaren får också ett presentkort på Falu Rödfärg för en ommålning av sitt hus, Falu Rödfärgs exklusiva designfilt och en gåva från Landshypotek Bank.

Lycka till!

Nominera till Folkets Rödfärgspris

  • Kontaktuppgifter

  • Ladda upp bilder

  • Minst 1 färgfoto av god kvalitet som visar huset. Tänk på att fotografera i dagsljus med en så ny mobil- eller systemkamera som möjligt. Lägg inte på något filter på dina bilder, vi vill se huset som det ser ut i verkligheten. Observera att dessa fotografier kommer att användas i material rörande Folkets Rödfärgspris både analogt och digitalt. Lycka till!
    Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpg, gif, jpeg, png.