Nominera ditt bidrag till Folkets Rödfärgspris

Tävla med Sveriges charmigaste hus i Folkets Rödfärgspris 2018 - en tävling som är ny för i år! Tävlingen bedömer privata hem och fritidshus i Sverige där Falu Rödfärg, eller annan slamfärg, haft en framträdande roll för helheten.

Nu har du som privatperson möjlighet att nominera ditt bidrag till Folkets Rödfärgspris 2018. Det kan vara ditt eget hus eller något som du gått förbi och tycker förtjänar en nominering.  Nomineringsprocessen är enkel:

1. Ladda upp 1 eller fler av dina finaste bilder på det hus du vill nominera och fyll i dina kontaktuppgifter här bredvid. Om du nominerar någon annans hus, se till att få godkännande från personen som äger huset.

2. Du får en nomineringslänk med ditt bidrag som du delar i dina sociala kanaler och taggar med #FolketsRödfärgspris. Be sedan alla dina vänner och bekanta att rösta på ditt bidrag genom att följa länken in till rödfärgspriset.se där du kommer kunna se röstningen live för samtliga nominerade bidrag.

3. De 10 bidrag som uppfyller tävlingskriterierna och har flest röster den 31 augusti efter kl 15.00 går vidare till en finalomgång. Vi stänger nomineringen och röstningen fortsätter.

4. Det bidrag som har flest röster när röstningen avslutas den 25 september 2018 får ta emot sitt pris under Rödfärgsprisets gala den 25 oktober 2018.

Kriterier

  • Huset måste vara målat med Falu Rödfärg eller annan slamfärg. Alla kulörer är välkomna, inte bara rött.
  • Huset måste vara ett hus. Det går alltså inte att nominera till exempel ett dass, en bod eller ett uthus. Det finns däremot inga krav på att huset måste vara nybyggt, ombyggt eller nyligen renoverat.

Pris

En övernattning på hotell i Stockholm för vinnaren och en vän samt biljett till Rödfärgsprisets gala och prisutdelning där vinnaren får ta emot sitt pris inför några av Sveriges främsta arkitekter. Vinnaren får också ett presentkort på Falu Rödfärg för en ommålning av sitt hus samt Falu Rödfärgs exklusiva designfilt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Nominera till Folkets Rödfärgspris

  • Kontaktuppgifter

  • Ladda upp bilder

  • Minst 1 färgfoto av god kvalitet som visar huset. Tänk på att fotografera i dagsljus med en så ny mobil- eller systemkamera som möjligt. Lägg inte på något filter på dina bilder, vi vill se huset som det ser ut i verkligheten. Observera att dessa fotografier kommer att användas i material rörande Folkets Rödfärgspris 2018 både analogt och digitalt. Lycka till!
    Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpg, gif, jpeg, png.