Folkets Rödfärgspris - Har du Sveriges charmigaste hus?

Falu Rödfärg har en lång historia i Sverige och är en självklar del av det svenska landskapet. Vi älskar att se alla fantastiska hus runtom i landet målade med våra slamfärger och vi tröttnar aldrig på riktigt härliga trähus. Folkets Rödfärgspris är ett initiativ av Falu Rödfärg i samarbete med Landshypotek Bank.

Nomineringen till Folkets Rödfärgspris 2020 är nu stängd!

I våras startade jakten på Sveriges charmigaste hus genom Folkets Rödfärgspris. Stort tack till alla som nominerat sina bidrag! Nu är nomineringen stängd och de 10 bidrag som har fått flest röster går vidare till en finalomgång. Fram till den 30 september kommer röstningen hållas öppen för alla finalister. Eftersom det här är Folkets Rödfärgspris är det bidraget som kammat hem flest röster när röstningen stängs som tar hem förstaplatsen.

Vinnaren får en hotellövernattning för två samt biljetter till Rödfärgsprisets prisutdelning.* Vinnaren får också ett presentkort på Falu Rödfärg för en ommålning av sitt hus, Falu Rödfärgs exklusiva designfilt och en gåva från Landshypotek Bank.

Lycka till alla finalister!

*p.g.a. rådande pandemi kommer Rödfärgsprisets prisutdelning inte kunna genomföras fysiskt som planerat. Vi återkommer med mer information om hur prisutdelningen kommer att gå till. 

Finalister Folkets Rödfärgspris 2020

Inga bidrag här än...

Tack för din röst!

{{confirmSuccessMsg}}

Hoppsan!

{{confirmFailMsg}}
Stäng