Har du Sveriges charmigaste hus?

Falu Rödfärg har en lång historia i Sverige och är en självklar del av det svenska landskapet. Vi älskar att se alla fantastiska hus runtom i landet målade med våra slamfärger och vi tröttnar aldrig på riktigt härliga trähus.

Därför startar vi nu jakten på Sveriges charmigaste hus i Folkets Rödfärgspris. Medan arkitekternas Rödfärgspris hyllar nytänkande i samklang med tradition vill vi med Folkets Rödfärgspris hylla det där vi inte riktigt kan definiera men som vi känner igen när vi ser det – charm.

Här kan du tävla med ditt hem eller fritidshus om titeln Sveriges charmigaste hus. Det spelar ingen roll om huset är nytt eller från 1500-talet. Så länge det är målat med Falu Rödfärg eller annan slamfärg kan ditt hus vara med och tävla. Och alla kulörer är välkomna, inte bara rött.

Du nominerar ditt hus genom att ladda upp minst 1 av dina finaste bilder på det hus du vill nominera. Du får då en länk till röstningen som du kan dela i dina sociala kanaler och tagga med #FolketsRödfärgspris. De 10 bidrag som har flest röster efter den 31 augusti kl 15.00 går vidare till en finalomgång, och eftersom det här är just Folkets Rödfärgspris är det det bidrag som fått allra flest röster i slutet av röstningsperioden som kammar hem förstaplatsen.  

Ta chansen att vinna en övernattning för två på hotell i Stockholm samt biljetter till Rödfärgsprisets gala och prisutdelning där vinnaren får ta emot sitt pris inför några av Sveriges främsta arkitekter. Vinnaren får också ett presentkort på Falu Rödfärg för en ommålning av sitt hus samt Falu Rödfärgs exklusiva designfilt. Läs mer och nominera ditt bidrag här: Folkets pris

Lycka till!